Mühendislerimizi arayın

Pompa
Pompa
hidromat nedir nasıl çalışır
Hidromat üniteleri, pompaların basma ağzı olarak adlandırılan kısımlarına takılarak basınç şalteri, denge tankı vb. herhangi bir başka işlemciye ihtiyaç duymadan pompayı hidrofor hale getirir.
Isı pompası nedir veya ısı pompası nasıl çalışır soruları çok sık karşılaştığımız sorulardan biridir. Öncelikle ısı pompası, elektrik enerjisi ile çalışan bir sistemdir. Asıl görevi ise ısı enerjisini bir ortamdan diğer bir ortama taşımaktır. Şartlar gerektiği gibi sağlanırsa yüksek miktarda enerjiyi düşük maliyete kullanma imkânı sağlayabilir.
Günümüz şartlarında, ısınma ve sıcak su gereksiniminin karşılanması için tercih edilen metotlardan en popüler olanı hiç kuşkusuz kombi sistemidir. Gerek yöntemler arasında en pratik oluşu gerekse kirliliğe sebebiyet vermemesinden dolayı çoğu kişi tarafından tercih edilen bu yöntem, beraberinde dikkat edilmesi gereken oldukça önemli noktaları getirir.
termostatik vana

Termostatik Vana Nedir?

Termostatik vana, bir petek tesisat sisteminde su akışını kontrol etmek için kullanılan önemli bileşenlerden biridir. Genellikle; ısıtma, soğutma ve iklimlendirme sistemlerinde bulunurlar. Bu vanalar, belirli bir sıcaklık aralığında ortamın istenen sıcaklığını korumak ve ayarlamak için kullanılır.

sirkülasyon pompaları giriş
Kombi veya duvar tipi kazan montajları sırasında en önemli ekipmanlardan biri de sistemde kullanılan pompalardır. Bu pompalar ısıtma, soğutma, hidrofor veya atık su pompaları olarak ayrılmakta ve ihtiyaca göre bir çok farklı tipi bulunmaktadır.
1
Buderus GB172i Sinema Verrsiyonu
Buderus GB172i Sinema Verrsiyonu
2
Buderus Oda Kumandası Logamatic TC100
Buderus Oda Kumandası Logamatic TC100
3
Buderus Kombi Tuş ve Erkanın Anlamı
Buderus Kombi Tuş ve Erkanın Anlamı
4
Buderus Kombi Su basma
Buderus Kombi Su basma
5
Enerji tasarrufu
Enerji tasarrufu
6
Donma Koruması
Donma Koruması