Mühendislerimizi arayın

Kazan Tesisatı
Kazan Tesisatı
Test, ayar ve dengeleme işlemleri iklimlendirme sektöründeki cihazlar için oldukça önemlidir. Bunun nedeni cihazların oldukça karmaşık olmalarıdır. İklimlendirme için üretilen her cihazın farklı bir yapısı vardır. Fakat genel bir bakış attığımızda hepsinin karmaşık yapıda cihazlar olduğunu anlayabiliriz. Bu nedenle de test, ayar ve dengeleme işlemlerine ihtiyaç duyarlar.
Sıcak su ihtiyacının giderilmesi ve pratik kılınması için sıcak su kazanı tercih edilir. Özellikle hacmi büyük olan otel, sanayi, hastane, yurt, fabrika gibi pek çok alanda sıcak suya olan ihtiyaç çok fazladır. İnsanların, makinelerin veya diğer unsurların su ihtiyacını ise ancak sıcak su kazanları giderebilir.
denge kabı nasıl çalışır
Son yıllarda mekanik tesisat sektörü ile ilgilenen birçok kişi denge kabı ile ilgili soruları merak etmektedir. Bu nedenle de sektörde yeni üretilen bir malzemedir desek hiç de yanılmış olmayız. Çünkü denge kabının görüntüsü bir çoğumuza kolay ve anlaşılır izlenimi verebilir. Ancak tesisat alanında sağladığı yarar oldukça kıymetlidir.
termostatik vana

Termostatik Vana Nedir?

Termostatik vana, bir petek tesisat sisteminde su akışını kontrol etmek için kullanılan önemli bileşenlerden biridir. Genellikle; ısıtma, soğutma ve iklimlendirme sistemlerinde bulunurlar. Bu vanalar, belirli bir sıcaklık aralığında ortamın istenen sıcaklığını korumak ve ayarlamak için kullanılır.

Mekanik tesisat, inşaat sektörünün bel kemiğini oluşturan unsurlardan biri olarak görülmektedir. Bir binanın yapımında mekanik tesisat ve elektrik tesisatı birleştirilerek elektromekanik bir sistem oluşturulmaktadır.
Debi hesabı yapmadan önce debi kelimesinin kavramsal analizine yoğunlaşmamız gerekir. Debi, bir akarsuyun ya da akıntının akmış olduğu izleğin, herhangi bir konumundan birim zaman içerisinde geçmiş olduğu akışkanın hacmine verilen isimdir.
Türk Dil Kurumu’na göre tesisat sözcüğü, belli bir işin gerçekleştirilmesine yardım eden araçların uygun yerlere döşenmesi veyahut döşenen bu araçların tümü, döşem, donanım anlamına gelmektedir. Genel anlamda tesisat kelimesini açıklayacak olursak; tesisat aslında araçların döşeme ve donanımı olarak tanımlanmaktadır.

Uygun parçaların doğru ve olması gerektiği şekilde döşenmesi ve bu döşemelerinin donanımlarının
kazan dönüşümü
Enerji verimliliği ve çevresel etki göz önünde bulundurularak yapılan kazanç dönüşümleri, günümüzde sıklıkla tercih edilen bir enerji çözümdür. Katı ve likit yakıtlı kazanların doğalgaz kullanımına dönüştürülmesi, çevresel dostluk ve ekonomik avantajlar sağlar. Fosil yakıtların beraberinde getirdiği maliyet ve çevresel sorunlar, daha sürdürülebilir bir alternatif arayışa yöneltmiştir.
1
Buderus GB172i Sinema Verrsiyonu
Buderus GB172i Sinema Verrsiyonu
2
Buderus Oda Kumandası Logamatic TC100
Buderus Oda Kumandası Logamatic TC100
3
Buderus Kombi Tuş ve Erkanın Anlamı
Buderus Kombi Tuş ve Erkanın Anlamı
4
Buderus Kombi Su basma
Buderus Kombi Su basma
5
Enerji tasarrufu
Enerji tasarrufu
6
Donma Koruması
Donma Koruması